Здравейте,колеги. Днеска ми се случи нещо доста странно. Както си карах,бях си поусилил музиката,и изведнъж колата изгасна. запалих я и в момента в който музиката засвири пак - пак угасна. Като понамалих малко вече го нямаше този проблем. Дайте съвет какво да направя-по як акумолатор ли да сложа или...?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гасне от музиката
Collapse
X
-
Тва с фаровете ми го прави и на мене,ама при мене на моменти на по-басови песни направо гаснатЗначи трябва кондензатор да сложа. Някой дали може да препоръча нещо и да ми каже към какво да се ориентирам и какво да гледам като параметри при избора? Благодаря предварително!
Alfa 145 1.6 boxer 95г.
Човек без пари е лайно,а лайно с пари е личност!
sigpic
Comment
-
Еми кондензатор , ама ако напишеш какви са ти музикалните компоненти , ще ни улесниш . Съдейки по проблема ти , музиката трябва да е доста . Аз имах малко над половин киловат , и нямах такива проблеми . Според мен кондензатор около 2 фарада ще ти свърши работа . Напиши все пак компонентите .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Ми компонентите са следните:
2 1-ноканални усилвателя JBL дават ги по 1200W ама нз колко са точно
1 4-риканален 800W
4 колони HERTZ в корите
2 баса JBL в багажника 15"
Честно казано нз колко излиза като мощност. Тва са ми компонентите.Alfa 145 1.6 boxer 95г.
sigpic
Comment
-
!!
Според мен нещо нее наред по токовете на тая кола я акумулатор я алтернатор я връзки някаде!!!За да се гаси от музика... колко трябва да е напрежението тогава 6-7-8-в!?!?Недеи да усилваш толкова и всичко е ок))))
Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 10:55.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщениекопувай кондензатор и газ на музикататва е моя съвет
ще сменя акумолатора (тоя е 45 ампера) и слагам кондензатор и газ.
Мерси на всички ви за съветите!Alfa 145 1.6 boxer 95г.
sigpic
Comment
Comment